|
|
It is currently Tue 01.12.2009 19:53
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dobro došli na MyMiniCity FAQ Crew!
Trenutno pregledate forum kao gost, što Vas ograničava da pristupite sadržajima rezervisanim za članove foruma. Učlanjivanjem u našu zajednicu moćićete da postavljate nove teme, učestvujete u diskusijama, komunicirate sa drugim članovima putem privatnih poruka (PM), učestvujete u anketama, uploadujete različite sadržaje i pristupate nizu drugih sadržaja.
Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, zato Vas molimo da se pridružite našoj zajednici! |
| Author |
Message |
|
matke
|
Post subject: Posted: Mon 09.06.2008 09:02 |
|
 |
| Komšija |
|
|
| Top |
|
 |
|
Radovan
|
Post subject: Posted: Mon 09.06.2008 18:28 |
|
 |
| VIP Gold |
 |
|
|
Moj avg je na granici 400 (398) a danas već imam 408 dynasty.
Za matkea: ne, urke je (kao i ja) u MMC Mob a tu se za skrivanje linka dobije nogom u dupe. Jednostavno, slijedi pravilo da treba iskliktati sve u linkovima, dinastiji, istoriji, i tako nekoliko puta dnevno. Kod mene trenutno piše 'You have 5296.6 credits' a dugo sam držao dva linka. Sada sam to sveo na jedan dok ne odlučim o daljoj igri.
_________________ http://minicity.in/city/ratko
|
|
| Top |
|
 |
|
matke
|
Post subject: Posted: Mon 09.06.2008 18:50 |
|
 |
| Komšija |
|
|
| Top |
|
 |
|
stupi
|
Post subject: Posted: Fri 13.06.2008 13:59 |
|
 |
| Pričalica |
 |
Joined: Sat 19.04.2008 21:09 Posts: 323 Location: Srbija,Beograd,Borcha
|
|
je*em ti yarold imam najvise 14.99 credits i posle pet poseta smanji mi na 0.61 tako da nemogu da budzim populaciju zbog credits
| Top |
|
 |
|
Radovan
|
Post subject: Posted: Fri 13.06.2008 14:36 |
|
 |
| VIP Gold |
 |
|
A ti isklikći dnevno na Yaroldu 800-1000 pa će ti krediti sami rasti
Ja trenutno imam oko 6900. Dobio sam i 400 nagradnih kad sam prešao prosjek od 400 u dinastiji.
_________________ http://minicity.in/city/ratko
|
|
| Top |
|
 |
|
matke
|
Post subject: Posted: Fri 13.06.2008 14:40 |
|
 |
| Komšija |
|
|
| Top |
|
 |
|
stupi
|
Post subject: Posted: Fri 13.06.2008 17:22 |
|
 |
| Pričalica |
 |
Joined: Sat 19.04.2008 21:09 Posts: 323 Location: Srbija,Beograd,Borcha
|
|
| Top |
|
 |
|
urke
|
Post subject: Posted: Fri 27.06.2008 07:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
Joined: Fri 11.04.2008 09:00 Posts: 410 Location: Kragujevac, Srbija
|
Napisao jedan lik u komentaru na stranici za Dynasty exchange:
Quote: Was there a recent rule change? My dynasty click count usually doesn't change when I click links on the main page. Just now I clicked 7 unique links on a separate page. My click count was and still is 218 after clicking 4 unique dragon cave links, 2 unique myminicity links, and 1 Outwar link. I know the clicks are counting twoard my credit total but not the dynasty total. Anyone esle see this?
Da se i vi nebi blamirali pitajući gluposti, kao klikovi u dinastiji se računaju samo klikovi koji se odrade na stranici Dynasty exchange i klikovi na linkove primljene i date u dinastiji unutrar History stranice.
Klikovi na stranici Link exchange i History se ne računaju kao klikovi koji ulaze u skor za dinastiju ako za mesto prijema/davanja klika (u History) ne stoji Dynasty exchange.
_________________ Moj blog: blog.urosevic.net Moj twitter: twitter.com/urosevic Preslovljivač za OpenOffice.org: OOoTranslit.info
Moj napušteni MMC grad: Shumadija.MyMiniCity.com
Last edited by urke on Sat 28.06.2008 08:55, edited 2 times in total.
|
|
| Top |
|
 |
|
Zvonimir
|
Post subject: Posted: Fri 27.06.2008 20:59 |
|
 |
| Administrator |
|
urke wrote: Napisao jedan lik u komentaru na stranici za Dynasty exchange: Quote: Was there a recent rule change? My dynasty click count usually doesn't change when I click links on the main page. Just now I clicked 7 unique links on a separate page. My click count was and still is 218 after clicking 4 unique dragon cave links, 2 unique myminicity links, and 1 Outwar link. I know the clicks are counting twoard my credit total but not the dynasty total. Anyone esle see this? Da se i vi nebi blamirali pitajući gluposti, kao klikovi u dinastiji se računaju samo klikovi koji se odrade na stranici Dynasty exchange[/b. Klikovi na stranici [b]Link exchange i History se ne računaju kao klikovi koji ulaze u skor za dinastiju.
Ovako;u History exchange imamo tri vrste linkova 1.Oni koje ili koji su nas kliknuli u Dinastiji(Dynasty exchange table)
2.U Link exchange(Top 45 credits table)
3.U History(Click History)
Znači ako u History kliknete link koji vas je kliknuo u dinastiji(Iza njega stoji;Dynasty exchange table)taj link vam se isto računa u zbroju klikova u dinastiji znači isto kao da ste ga kliknuli u dinasty exchange.
_________________ http://rockand.myminicity.com
|
|
| Top |
|
 |
|
urke
|
Post subject: Posted: Sat 28.06.2008 08:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Zvonimir wrote: Ovako;u History exchange imamo tri vrste linkova 1.Oni koje ili koji su nas kliknuli u Dinastiji(Dynasty exchange table) 2.U Link exchange(Top 45 credits table) 3.U History(Click History) Znači ako u History kliknete link koji vas je kliknuo u dinastiji(Iza njega stoji;Dynasty exchange table)taj link vam se isto računa u zbroju klikova u dinastiji znači isto kao da ste ga kliknuli u dinasty exchange.
Bogami si tu u pravu. Na to do sada nisam obratio pažnju. Dopuniću onu gornju poruku.
_________________ Moj blog: blog.urosevic.net Moj twitter: twitter.com/urosevic Preslovljivač za OpenOffice.org: OOoTranslit.info
Moj napušteni MMC grad: Shumadija.MyMiniCity.com
|
|
| Top |
|
 |
|
urke
|
Post subject: Re: Yarold Posted: Sat 16.08.2008 16:38 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Evo prevedenog pregleda izmena na Yaroldovom sistemu linkova, t.j. slotova za linkove, koji se u originalu na engleskom jeziku nalazi ovde. Quote: Verovatno ste primetili da je način upotrebe slotova za linkove promenjen. Postoji nekoliko grešaka ali se nadamo da će sve biti otklonjene. Sledi pojednostavljeni opis promena.
- Mogućnost promene vidljivosti vaših linkova se nije promenila novim mogućnostima. I dalje možete slobodno da prikažete/sakrijete linkove preko opcije "Visibility".
- Za nove članove (osobe sa svim praznim slotovima) ažuriranje dodatih linkova će biti učinjeno trenutno.
- Sve promene na samim linkovima (dodavanje/uklanjanje/zamena) će biti primenjene na sledećem resetu.
- Linkovi koje želite da uklonite biće skriveni, neće se prikazivati drugim članovima.
- Ako želite, možete ponovo da dodate uklonjene (ili uzmenjene) linkove, i trenutno će biti vraćeni na stanje pre uklanjanja (ili izmene).
- Ako promenite link u drugi iz iste igre, ažriranje će biti primenjeno trenutno.
Primer 1: dragcave.net/user/*korisničko-ime* trenutno može da se promeni u dragcave.net/viewdragon/*ime-zmaja* Primer 2: korisnik.myminicity.com/tra trenutno može da se promeni u korisnik.myminicity.com/ind
- Novi oblik linkova nakon izmene biće prikazan samo onima koji nisu kliknuli prethodnu verziju linka.
Pažljivo pročitajte ovu poruku, ako imate pitanja slobodno ih postavite. Uzdržite se od svađe/spemovanja/ponavljanja pitanja jer to neće biti tolerisano. Ove promene na sistemu linkova su primenjene radi fer i što poštenije razmene linkova.
|
|
| Top |
|
 |