Trenutno pregledate forum kao gost, što Vas ograničava da pristupite sadržajima rezervisanim za članove foruma. Učlanjivanjem u našu zajednicu moćićete da postavljate nove teme, učestvujete u diskusijama, komunicirate sa drugim članovima putem privatnih poruka (PM), učestvujete u anketama, uploadujete različite sadržaje i pristupate nizu drugih sadržaja.
Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, zato Vas molimo da se pridružite našoj zajednici!
Pozdrav za sav narod ovde!
Kao sto ste videli,prema najnovijim statistikama,ja sam ovde najnoviji clan. Pisem vam iz Uzica, i gradonacelnik sam grada GIMNAZIJA_UE.
Ako neko moze,neka svrati, uzvraticemo posete!
Toliko za sada!
Pozzz...
Ser_Parkinson drago mi je što si postao član,nije bitno što si najnoviji svi smo isti ovdje,ali što ti to vrijedi kada nisi Proučio ovaj forum i Blog mmcfaq.
A što se tiče posjete,odi na listu razmjena tu na forumu ,posjeti sve gradove na njoj i na prijavnici ostavi poruku i zahtjev da se nađeš na toj listi.
Molim i sve nove članove da tako urade.
Hvala!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum