|
|
It is currently Tue 01.12.2009 19:50
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
|
Dobro došli na MyMiniCity FAQ Crew!
Trenutno pregledate forum kao gost, što Vas ograničava da pristupite sadržajima rezervisanim za članove foruma. Učlanjivanjem u našu zajednicu moćićete da postavljate nove teme, učestvujete u diskusijama, komunicirate sa drugim članovima putem privatnih poruka (PM), učestvujete u anketama, uploadujete različite sadržaje i pristupate nizu drugih sadržaja.
Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, zato Vas molimo da se pridružite našoj zajednici! |
| Author |
Message |
|
urke
|
Post subject: Ja, Šogun! (ili: priča o Yarold dinastijama) Posted: Wed 18.06.2008 06:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
Joined: Fri 11.04.2008 09:00 Posts: 410 Location: Kragujevac, Srbija
|
|
| Top |
|
 |
|
stupi
|
Post subject: Posted: Wed 18.06.2008 10:03 |
|
 |
| Pričalica |
 |
Joined: Sat 19.04.2008 21:09 Posts: 323 Location: Srbija,Beograd,Borcha
|
|
| Top |
|
 |
|
urke
|
Post subject: Posted: Wed 18.06.2008 11:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
| Top |
|
 |
|
MarkoFaca
|
Post subject: Posted: Wed 18.06.2008 16:00 |
|
 |
| Pričalica |
 |
Joined: Wed 16.04.2008 22:55 Posts: 202 Location: Kod žene u potkrovlju...
|
|
| Top |
|
 |
|
stupi
|
Post subject: Posted: Wed 18.06.2008 16:08 |
|
 |
| Pričalica |
 |
Joined: Sat 19.04.2008 21:09 Posts: 323 Location: Srbija,Beograd,Borcha
|
urke wrote: Paaa recimo to mu dođe kao nagrada za postignuti dobrinos  I hvala u svakom slučaju 
[font=Comic Sans MS] hvala na objasnjenju,cestitam jos jednom.[/font]
| Top |
|
 |
|
matke
|
Post subject: Posted: Thu 19.06.2008 22:40 |
|
 |
| Komšija |
|
|
| Top |
|
 |
|
Divan
|
Post subject: šogun... Svaka čast Posted: Tue 08.07.2008 09:59 |
|
 |
| Starosedelac |
 |
Joined: Fri 11.04.2008 13:25 Posts: 435 Location: Kaštel Gomilica
|
|
Molio bi te da mi malo objasniš Yarolda...
Da li to što si šogun mijenja doprinos kredita ili samokao titula'
Ja kad sam se prijavljivao uključio sam se u Crazy clicker familiju
koja je bila dosta dobra ( u prve 4).
Nisam htio u tvoju jer ionako imam sa tobom razmjenu na drugoj strani.
Danas su iz familije izašli dva šoguna i dinastija definitivno tone.
Nisam za često mijenjanje ali otiči ću i ja.
Mislim da neću u Vašu najbolju jer subotom i nedjeljom sam dosta neaktivan
od doma (spor mi je internet), a Vaša je zahtjevna...Više od 300 bodova svaki dan!
Ići ću za lurchmanom koji je uvodio veselje u dinastiju klađenjem.
U ovoj dinastiji jedva mogu skupiti oko 200 bodova.
Napiši malo dojmove ako imaš vremena?
|
|
| Top |
|
 |
|
urke
|
Post subject: Posted: Tue 08.07.2008 10:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pa kao i svaka titula, i ova donosi neke obaveze, a osnovna je da budeš uzor drugima u dinastiji nižeg ranga.
Ako se to može nazvati privilegija, imam obavezu da unapređujem novopridošle u peasant, daimyo i shogun rang, te da povlačim nazad u daimyo i peasant rang. I to bi bilo to od „privilegija“.
Sve ostalo je standardno - kliknuti što više, organizovati neku nagradnu igru, nagraditi dobre igrače, izbaciti one koji ne doprinose.
Meni je Yarold trenutno zanimljiviji kao posebna igra - jurcanje za prosekom dinastije, što se u zadnje vreme u MMC Mob dinastiji veoma intenziviralo. Pred resetovanje servera iz dinastije se izbacuju svi igrači koji imaju manje od 300 klikova, kako nebi kvarili prosek. Ja lično bih izbacivao iz dinastije i sve one koji sakrivaju svoje linkove po više od sat vremena, iako je server igre funkcionalan, ali su D_J i Bailey tu fleksibilniji.
Sve u svemu, ako hoćeš dosta klikova, gledaj prosek dinastije i broj aktivnih igrača i prikazanih linkova, jer ima dinastija sa dosta članova ali i sa čak preko 30% skrivenih linkova, tako da ti nemaš kako da zaradiš kredit.
Kod kliktanja prvo odradiš dinastiju, potom istoriju, onda glavni link exchange, pa ponovo dinastiju i tako u krug. Za ovo su obavezni snaplink i flashblock/adblock, kako bi ceo posao trajao što kraće.
_________________ Moj blog: blog.urosevic.net Moj twitter: twitter.com/urosevic Preslovljivač za OpenOffice.org: OOoTranslit.info
Moj napušteni MMC grad: Shumadija.MyMiniCity.com
|
|
| Top |
|
 |
|
Divan
|
Post subject: Dobro... Posted: Tue 08.07.2008 12:41 |
|
 |
| Starosedelac |
 |
|
Dosta toga sam sam skužio.
Vidim posjetom u dinastiji dobivam 1 poen direktno u skoru.
Posjetom historije i main dobivam kredite ali nekad dobijem i
poene (x0,3 ili slično). Kako se to računa?
Da li klikom nekog iz dinastije ako ga klikneš u histori dobivaš
takojer 1 poen ili ne?
I mene je to da klikčem u dinastiji zaludilo više nego sama igra mmc.
Na poslu mogu kliknuti 100 linkova odjednom. A od kuće samo jedan po jedan.
Spora mi je veza pa tako kad vidim da je obrisao nastavak (/ind ili slično) pretpostavljam
da je posjeta završena. Tako dobivam na vremenu. Posjet se važi.
Vidim da se u 7:00 resetira brojač. Tako klikčem ujutro, uveče i ujutro prije 7 ono završno.
Šta kad nekom pokloniš kredite? Ja poklanjam da bi mogao nekog neaktivnog kliknuti.
Da li oni nekako ulaze u skor, da se meni oduzimaju ili su to samo krediti, koje hvala bogu
mogu lako zaraditi.
Hvalio si se kako imaš mnogo kredita. Ja pokušavam kreditima pomoći nekom.
Ili ću dodati još jedan link da dinastija klikče i dobija na poenima.
Tu bi link pokazao samo u dinastiji. Međutim preko histori može ga kliknuti bilo ko koga sam posjetio?
Je li to tako???
Toliko...
Divan
http://mali-rat.myminicity.com/
|
|
| Top |
|
 |
|
jassej
|
Post subject: Posted: Wed 09.07.2008 13:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Prijatelju svaka ti cast!!!
I hvala na objasnjenjima a i mene interesuje zasto mi se nekad ne broji da sam kliknuo iako sam kredit dobio????
I Yarold mi je puno bolji nego mmc jer je to pravo takmicenje ko ce vise kliknuti!!
Prije odmora sam bio 3 damyo u dinastiji al su me izbacili iako sam napisao da idem na odmor pa sam morao iz pocetka, na zalost!!!
http://mmc.urs.tw/c/jassej
_________________ (\__/) (='.'=) http://mmc.urs.tw/c/jassej (")_(") http://mmc.urs.tw/c/sejjas
|
|
| Top |
|
 |
|
Divan
|
Post subject: yarold nastavak Posted: Wed 09.07.2008 14:02 |
|
 |
| Starosedelac |
 |
|
Ni mene nije bilo 10-tak dana i objasnio sam da me neće biti...
I nisu me izbacili. Ali vidi ovu obavijest kako se to radi:
Holiday message in short notes must contain Dates , if your away for more than 5 days plaese leave dynasty and rejoin on your return
Tako dinastija ne gubi prosjek. Poslije te lijepo prime nazad...
Ja sam danas prešao u novu dinastiju.
REAL MINI VILLAGE dynasty
Ona je druga po uspješnosti, odmah iza urkove MMC MOB.
malo sam falio što nisam sakrio link prilikom prelaska.
Tu još nisam dobar. Klikčem i ostavljam link vidljiv cijelo vrijeme.
Međutim ako nemaš puno kredita možeš sakriti link u glavnom direktroriju
da ti ne uzimaju previše kredita. Nemaš previše posjeta ali krediti dže traju.
To ako si neaktivan preko vikenda... Kao što bi ja mogao biti.
toliko za sada...
Divan
http://mali-rat.myminicity.com/
|
|
| Top |
|
 |
|
urke
|
Post subject: Posted: Wed 09.07.2008 23:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ne znam kako je u RMV, ali mi u MMC Mob delimo kredite dobrim igračima. Imaš zagarantovanih minimum 50 kredita ako klikneš bar 300 u dinastiji i odeš u minus. Naravno, ako klikneš više, dobiješ i druge nagrade i ako si u minusu i ako nisi
Inače, ako imaš malo kredita, isključi prikaz linka u main listi i ostavi samo jedan link u dinastiji.
I ono najvažnije, nemoj da menjaš dinastije. Em što uvek krećeš sa ličnim prosekom od nule, em rizikuješ da desetak dana ne dobijaš nikakve nagrade (kredit) od šoguna i imperatora.
_________________ Moj blog: blog.urosevic.net Moj twitter: twitter.com/urosevic Preslovljivač za OpenOffice.org: OOoTranslit.info
|
|
| Top |
|
 |
|
Divan
|
Post subject: nova pravila? Posted: Fri 11.07.2008 09:21 |
|
 |
| Starosedelac |
 |
|
A urke što kažeš na nova pravila koje yarold hoće uvesti?
http://yarold.eu/phpBB2/viewtopic.php?t=3853
malo ugrožava velike dinastije a i saveze među njima...
Iako mislim da savezi do 400 članova daju nade malima...
Divan
|
|
| Top |
|
 |
|
jassej
|
Post subject: Posted: Fri 11.07.2008 18:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ma ja sam se javio Imperatoru da idem na odmor i upisao da svi vide al nisam znao da moram sam izaci i,jebi ga, izbacili me!!!
Al nema veze.....
Ja sam prvo otisao kod Urkea i poslije par dana me izbacili jer ne mogu bas svaki dan da budem, posto ponekad imam posla do kasno u noc...
Sad sam u Just4fun i za sada je dobro al mi je Ferrari ( Imperator) obecala da ce mi kad budem imao 250 ponovo dati status damyo i to je sada i ako mi ne da ja sam sutra negdje drugo!!!
Al me brate najvise zajebava sto ne znam skoro nista Engleski pa tako tamo ne mogu ni sa kim da komuniciram!!!!!
Just4fun
_________________ (\__/) (='.'=) http://mmc.urs.tw/c/jassej (")_(") http://mmc.urs.tw/c/sejjas
|
|
| Top |
|
 |
|
urke
|
Post subject: Posted: Sun 13.07.2008 16:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Divan, kao što sam i napisao na toj temi, meni se ta pravila u prvi mah ne sviđaju. A razlog tome je što male dinastije sa neredovnim igračima nikako ne mogu da profitiraju ni po tim novim pravilima jer hiperaktivne dinastije sigurno neće da sklapaju alijanse sa malim i neaktivnim dinastijama. Ta fora da nove dinastije bolje napreduju nema osnova. Ako pogledaš IMMC i Untouchables, vidiš da starost dinastije nema veze sa tim da li će ona brzo da napreduje ili ne, već to zavisi od igrača.
Kod nas u MMC Mob je bitno da se isklikće dnevno bar prosek dinastije, kako bi mogli da napredujemo dalje.
Jassej, ne brini za status, on se kod jakih dinastija zarađuje prosečnim skorom igrača. Evo meni je trenutno prosek 580 i jedino me PPJ šije jer me je pretekao jednog dana kad nisam stigao da odradim više od 220 klikova
Treba iskoristiti Happy Hour - od 23:00 do 00:00 i od 06:00 do 07:00. Takođe, najveća koncentracija aktivnih linkova je brzo nakon reseta, t.j. od 07:00 pa do nekih 07:40. I obavezno dinastija, istorija, glavni linkovi, pa opet u krug.
I ono na šta sada treba obratiti pažnju jeste Human awarenest test. Naime, nasumično umesto linka do igre dobije se stranica sa yarolda u kojoj treba uneti neki tekst i kliknuti na dugme da bi se pokazalo da igrač vodi računa na zamke (doorgaang, next, code, etc) u drugimigrama, pa ako je odnos prikazanih i neposlatih reči (može bilo šta, samo da se nešto ukuca i stisne enter) manji od 25%, onda se prikazuju samo linkovi koji ne zahtevaju dodatne intervencije (dragon cave, razni war* linkovi i slično). A tu ume da ode i po stotinak gratis linkova za kliknuti.
|
|
| Top |
|
 |